PINK BANANA
/

EVENTS, BOOKINGS & SUPPORT

 

Wij verzorgen betaalbare kinderfeestjes!

TukTukFeestje is gespecialiseerd in entertainment voor kinderen. Met onze attributen zorgen wij voor uren speelplezier tijdens een verjaardag, opening, tuinfeest, jubileum of welk feestje dan ook. TukTukFeestje ont zorgt en zorgt daarnaast voor enorm veel plezier bij kinderen.
Bekijk hieronder ons aanbod. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Springkussen
Mini Bounce Flamingo

Mini Bounce Flamingo

Bezorg kinderen de dag van hun leven met deze Mini Bounce flamingo. Dit compacte kussen past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. Ideaal, want zo is dit springkussen al snel overal te plaatsen. De wanden en handig geplaatste netten zorgen voor extra veiligheid en ruimt voor toezicht. Op het springvlak zijn obstakels geplaatst en er is een coole glijbaan in het midden. Met de Mini Bounce flamingo is elk kinderfeestje een succes!

Afmeting: Lengte 3,4m - Breedte 3m - Hoogte 2,9m

Prijs: 65 euro per dag

Retro loopauto's

Retro loopauto's

Retro loopauto's

Stap in en scheur weg met onze retro loopauto's! Met meer dan 10 verschillende versies, van politieauto's tot raceauto's en zelfs een roze Cadillac, is er voor elk kind een droomrit. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de straten verkent in stijl en kleurrijk plezier.

Prijs: 7.50 euro pst per dag

Extra informatie: Een Baghera loopauto is een trendy, retro loopauto uit Frankrijk. Een loopauto van Baghere is een leuk en educatief stuk speelgoed voor je kind.

Spelen & Bouwen
XXL Bouwblokken

XXL Bouwblokken

De reuze blokken bevorderen de creativiteit en vaardigheden van kinderen. De blokken zijn net bakstenen zodat kinderen hun eigen fantasie kunnen nabouwen op een realistische manier. Dit zijn dezelfde speelblokken die ook in vele speelparadijzen en attractieparken liggen. Kinderen spelen hier net mee als met Lego alleen dan in het groot. Alles wat in de fantasie van kinderen leeft kan gebouwd worden.

Extra info: Een set bestaat uit maar liefst 106 blokken.

Prijs per set: 30 euro per set per dag - 2 sets voor 50 euro per dag

Knutselen

Picknicktafel

Picknicktafel

Deze picknicktafel heeft onder het afneembare tafelblad een verborgen ruimte met twee blauwe bakken. Deze blauwe bakken kunnen gevuld worden met zand en/of water, maar je kunt er natuurlijk ook speelgoed in opbergen. De klassieke combinatie van zand en water is altijd een succes bij kinderen! Uitgespeeld? In een handomdraai verander je de zand en water tafel weer in een picknicktafel waaraan de kinderen kunnen knutselen, tekenen of genieten van wat lekkers.

Extra info: Geschikt voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar oud. Plek voor vier kinderen per tafel.

Huurprijs: 15 euro per stuk - 2 stuks 25 euro per dag

Spellen / 6 kamp

XL Vier op een rij

XL Vier op een rij

Het spel is een ware klassieker wat met deze XL variant nog eens voor extra plezier gaat zorgen. Deze vier op een rij XL is geschikt voor volwassenen, maar zeker ook bij kinderen een grote hit. Ga de strijd aan en probeer met de gele of groene ringen als aller eerste vier op een rij te maken. Lukt je dat, dan ben je de grote winnaar. Doordat het spel gemakkelijk te demonteren is, is deze hierdoor gemakkelijk zelf te vervoeren. Het spel bestaat uit 4 losse delen welke je in elkaar kunt klikken.

Afmetingen: 120cm x 42cm x 104cm (L x B x H)

Huurprijs 25 euro per dag

Dansen / mini disco

JBL Partybox 310

JBL Partybox 310

Met de JBL Partybox 310 geniet je van een krachtig geluid bij je feestje. Je past de bas, midden- en lage tonen aan naar hoe jij het wilt. De gesynchroniseerde lichtshow brengt het feest tot leven. Dankzij het telescopische handvat en ingebouwde wieltjes verplaats je de grote speaker eenvoudig. Wanneer de ingebouwde accu het na 18 uur begeeft, sluit je de speaker aan op netstroom.

Extra info:

Huurprijs: 40 euro per dag

Begeleiding

Wilt u begeleiding bij uw feestje? Wij verzorgen begeleiding bij het knutselen, dansen en bouwen! Informeer naar de mogelijkheden. Bel Anne!

Prijs: Op aanvraag